FUTURE LINE INSTAL S.R.L

Misiunea firmei Future Line Instal este sa garanteze cel mai inalt nivel de confort si satisfactia clientului prin furnizarea de servicii, materiale de calitate si profesionalism.

Peste 25.000 de centrale termice instalate - pentru care asiguram service in garantie si post-garantie 24 ore din 24, 7 zile din 7.

Cu o experienta de 20 ani in domeniu, si o echipa cu 26 de angajati, Future Line Instal SRL poate realiza proiecte complexe de instalatii termice, destinate oricaror aplicatii: case individuale, cladiri comerciale, publice, industriale, spatii de birouri, de productie etc. Avem expertiza in proiectarea instalatiilor termice, incluzand atat tehnologiile traditionale (centrale termice pe combustibili gazos, solid, lichid) cat si pe cele pe baza de resurse regenerabile (sisteme solare, pompe de caldura).

Future Line Instal SRL are ca obiect de activitate proiectarea si executia de constructii si amenajari aferente, proiectarea si executia de instalatii termice, sanitare, apa-canal, pompe de caldura, aparate ventilatie si climatizare.

Future Line Instal SRL  se ocupa cu promovarea, distributia si comercializarea pieselor de schimb pentru centralele termice , produselor de constructii si instalatii cat si colaborarea cu partenerii zonali (retea de distributie) cat si cu furnizorii si producatorii de echipamente, instalatii si materiale de constructii.

Future Line Instal SRL  are angajat personal de specialitate autorizat, alcatuit din ingineri, tehnicieni, instalatori .

FUTURE LINE INSTAL S.R.L
Reg. Com. nr. J/40/23350/92, Cod Fiscal RO 18830

Call-Center: 021.201.11.14
E-mail: fli@fli.ro

Sediu social: Sos. Mihai Bravu nr. 75-83, Bl. C 17, ap. 79, Sector 2, Bucuresti, ROMANIA

Punct de lucru : str. Biharia nr.67-77, sector 1, Bucuresti, ROMANIA